Sve što dotakne vojvotkinja Catherine pretvara u zlato, pa je glavni 'krivac' što s polica trgovina nestaje svaki odjevni komad u kojem se pojavi u javnosti. I dok su kopije dizajnerskih haljina te komadi koje kupuje u trgovinama komercijalne odjeće dostupni svima, skupocjene haljine mogle su si priuštiti samo dame dubljeg džepa. Do sada!

Britanska dizajnerica Jenny Packham osmislila je kolekciju 'No.1 Jenny Packham' koja će se prodavati u robnim kućama Debenhams. Glamurozne haljine, modni dodaci i dječja kolekcija po pristupačnim cijenama omogućit će mnogim trendsetericama da u svoje ormare spreme komade s potpisom dizajnerice čije haljine rado nosi vojvotkinja Catherine.

>> Za što je to 'kriva' Catherine Middleton?

>> Catherine Middleton: Čipka joj tako dobro pristaje

Kolekcija koja će se na policama robnih kuća pojaviti u travnju sadrži 19 haljina koje nose prepoznatljiv potpis dizajnerice, a raspon cijena je od 700 do 1500 kuna. Od modnih dodataka s potpisom Jenny Packham na raspolaganju će biti torbe, nakit te šeširi po cijeni od 164 do 900 kuna te dječja odjeća u čijoj se izradi dizajnerica okušala prvi put.

'Moj cilj je uvijek isti, stvarati glamurozne i uzbudljive haljine, bez obzira jesu li one za crveni tepih ili maturalnu zabavu', rekla je Jenny Packham te dodala kako je baš zato njezina suradnja s robnim kućama Debenhams pun pogodak. 'Stvorila sam liniju prepoznatljivih komada po pristupačnim cijenama.'

Uz vojvotkinju Catherine koja je u tri prigode zablistala u haljinama s potpisom Jenny Packham, njezine su obožavateljice i Rihanna, Keira Knightley, Beyonce i Cameron Diaz.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju