Iako je 'preteška, niska i grozno se ceri' Heidi Klum već godinama suvereno vlada svijetom mode bez obzira što je kod kuće čekaju suprug i četvero djece, a na torti će ove godine ugasiti 37 svjećica. Njezina tajna je u tome što radi ono što voli

Njemački dizajner Wolfgang Joop za nju je rekao kako nema ono što je potrebno kako bi je se moglo smatrati supermodelom, na njega se nadovezao Karl Lagerfeld koji je Heidi opisao kao 'jednostavno pretešku ženu s prevelikim grudima za modnu pistu koja se glupo ceri'.

Usprkos njihovim izjavama ona i danas radi punom parom, vodi tv show 'Project Runway' i usput odgaja četvero djece te uživa u trenucima u kojima se posvećuje samo svom suprugu.

Atraktivna plavuša koja je žarila i palila modnim pistama tijekom devedesetih godina i danas je aktivna u svijetu mode, a na najseksepilniju pistu, onu Victorije Secret Heidi se vratila samo mjesec dana nakon poroda i prošetala u donjem rublju.

Tajna njezinog uspjeha je to što radi ono što voli i odlično je organizirana, a drži se onoga što je naučila na početku karijere - moraš dati sve od sebe prije nego odustaneš.

Njezin osmijeh, savršeno tijelo, grudi i 'ono nešto' jednostavno su neodoljivi i uz to što na pragu 37. godine izgleda savršeno i sigurni smo kako joj karijera još nije na zalasku svoju je sreću odlučila podijeliti sa svima.

Ona i suprug Seal snimat će reality show 'Love's Divine' tijekom kojeg će svijetu otvoriti vrata svog doma punog ljubavi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju