Obožavanje i strast prema skupocjenim cipelama s vrtoglavim potpeticama najčešće poistovjećujemo s Carrrie Bradshaw ili točnije glumicom Sarah Jessicom Parker kojoj je uloga kolumnistice iz serije 'Seks i grad' donijela planetarnu slavu. No, za razliku od lika u sada već kultnoj seriji, glumica u privatnom životu izbjegava štikle i to otkako je oštetila svoja stopala

Vrtoglave potpetice u kojima je s lakoćom 'koračala' kroz seriju 'Sex i grad' u životu Sarah Jessice Parker sada su stvar prošlosti.

Balerinke s potpeticom novi su predmet obožavanja kraljice štikli

>>Iscrpljena Sarah Jessica odustala od štikli

Naime glumicu sve češće imamo priliku vidjeti kako za svakodnevne obaveze bira samo niske udobne cipele poput  Uggsica i robusnih čizmi ravne potplate.

>>5 najvažnijih pravila za hodanje u štiklama

Da njezin izbor cipela ne uvjetuje samo majčinska uloga Sarah je nedavno pojasnila otkrivši problem na koji upozoravaju brojni stručnjaci. Štikle u kojima se znala poskliznuti i iskrenuti nogu prouzokovale su deformaciju na njezinom stopalu zbog koje je vrtoglava potpetica postala stvar luksuza koji si slavna glumica može priuštiti tek u rijetkim trenucima.

Kako je kraljici štikli oproštaj od potpetica još uvijek nezamisliv, rješenje je pronašla u balerinkama s potpeticom koje je odabrala za šetnju s neodoljivim kćerkicama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju