Estetska kirurgija popularnija je nego ikad, a to najbolje znaju doktori koji veselo trljaju ruke. Posjetili smo najveću europsku kliniku za estetsku kirurgiju u koju dolaze Brad Pitt, Demi Moore i Michael Douglas i saznali koji su novi trendovi

Prekrasna poliklinika Bodensee je najveća europska klinika za estetsku kirurgiju smještena u njemačkom Lindau, a ima 50 soba, 6 operacijskih sala, a godišnje napravi preko 4 000 zahvata.

Ova poliklinika u cijelom je svijetu poznata po operacijama nosa kao i ostalih zahvata vezanih za lice koji su, uz povećanje grudi, još uvijek najpopularniji.

Osnivač poliklinike je doktor Werner Mang poznatiji pod nazivom Michelangelo s Bodenseea, a njegova najskuplja operacija košta između 30 i 40 tisuća eura.

No to je prava sitnica za zvijezde kao što je Sophia Loren, Brad Pitt koji se ovdje podvrgnuo tretmanu botoksa ili Michael Douglas koji se odlučio za face lifting.

Poznati kirurg kao remek djelo estetske kirurgije je izdvojio glumicu Demi Moore koja je također bila njegova pacijentica, a podvrgnula se povećanju grudi i liposukciji, dok je Donatella Versace najgori primjer koji prelazi sve granice ukusa.

>> Pod nož: Zahvati koji vraćaju mladost

>> VIDEO: Nicole Kidman je 'out', Kate Hudson je 'in'!

Poželite li korekciju nosa napraviti kod ovog 'plastičara' svjetskog glasa morat ćete izdvojiti 6 000 eura, što ne uključuje narkozu, smještaj i skrb koju ćete nadoplatiti još 2 000 eura.

Doktor izdvaja kako i u estetskoj kirurgiji postoje trendovi, pa se tako mali nos, velike usne i pretjerane grudi više ne rade jer djeluju umjetno, već se teži prirodnom izgledu.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju