Gisele se spremno omotala mantilom s potpisom američkog modnog brenda 'London Fog', kao i Eva Longoria sa suprugom Tonyjem Parkerom. Njihovim stopama krenula je i bujna Christina Hendricks kojoj su na reklami Photoshopom ipak odlučili suziti struk

Tijelo u obliku pješčanog sata na kojem se ističu svi atributi ženstvenosti sve više s modnih pista istjeruje androgene manekenke.

Pokleknuli su i najveći poput Louis Vuittona, a kako je kriza glasno pokucala na modna vrata širokoj populacija koja od XS veličini niti ne želi sanjati, na reklamama se sve češće pokazuju stvarne žene koje se nekada ignoriralo.

'Obla' klima u kojoj se našla prekrasna glumica izraženih oblina Christina Hendricks omogućila joj je i reklamnu kampanju za 'London Fog', prvenstveno poznatu po kišnim mantilima.

Kako je u TV seriji 'Momci s Madisona' 35 godina stara glumica često nosila kišne ogrtače koji su na njoj izgledali izrazito seksi, upravo je ona zabljesnula na reklami te pokazala svoju retro sofisticiranu i glamuroznu stranu otkrivenu u jednoj od najpopularniji TV serija u posljednjih nekoliko godina.

Fotografije koje pokazuju glumicu poput Hitchcockove heroine, glumicu pokazuje s različitim proporcijama. Dok na onima s reklame ima uzak struk uz koje obline izgledaju istaknutije, fotografije sa snimanja pokazuju je u prirodnijem i nešto širem izdanju.

>> Christina Hendricks ima najljepši dekolte

>> Obla Christina Hendricks u žgoljavom izdanju

Očito je još uvijek prerano da moda prigrli ženstvenost u svoj svojoj punini. Hoće li se to uopće dogoditi prvenstveno ovisi o tome hoće li se modna savjest poklopiti s jedinim kriterijem – profitom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju