Si sanjaju o dugim trepavicama poput Eve Longorije ili Beyonce. Ako niste znali i vaš pogled može postati poput holivudskog u trenu. Saznajte najnovije kozmetičke trendove koji će vas pretvoriti u filmsku zvijezdu

Po glamurozni look ne morate ići kod estetskog kirurga, već je dovoljno da usavršite nekoliko tikova te se upoznati s mogućnostima i novim kozmetičkim trendovima.

Kovrčava, svježa frizura koja je ove godine pravi hit može nastati u trenu, no nije riječ o viklerima ili skupim frizerskim tretmanima, već o papirnatim maramicama.

Za kratku kosu nam je potrebno oko 30 maramica. Presavinite ih na pola, spiralno namotajte. Na svaku dobivenu trakicu stavite jedan deblji, ali suhi pramen, smotajte ga i zavežite maramicu. Kosu zagrijte fenom ili peglom za kosu.

Duge i guste trepavice san su svake žene. Takav zavodljiv pogled možete dobiti uz pomoć tretmana trajne ugradnje umjetnih trepavica.

>> Odaberite naušnice koje pristaju vašem licu

>> Sakrijte višak kilograma trendi odjećom

Metoda ugradnje trepavica je bezbolna, traje oko sat vremena, a svaka se trepavica zasebno ugrađuje, odnosno i lijepi. Ovaj svjetski trend obožavaju Beyonce i Eva Longoria, a s umjetnim trepavicama ovog tipa možete spavati, tuširati se pa čak i plivati, a treju oko mjesec dana.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju