Snove svake žene o idealnoj koži danas ostvaruje znanost, odgovarajući na njihove potrebe novim Vichy proizvodom IDEALIA. Vichy predstavlja novo razdoblje: bez bora i umorne kože bez sijaja – eru idealne kože bez nedostataka.

Sa starenjem, stresom, umorom i ekstremnim okolnostima u svakodnevnom životu mijenja se priroda kože. Mjenja se cjelokupno zdravlje u dubini, zbog čega postepeno slabe i drugi slojevi kože, sve do površine. To se odražava na tri pokazatelja idealne kože: glatka površina kože, ujednačenom tenu i borama.

Kombucha, aktivna tvar što kožu čini idealnom

Ova aktivna tvar, dobivena biotehnološkim postupkom, objedinjuje jedinstvenu kombinaciju referentnih aktivnih sastojaka, što ih nije moguće proizvesti u kemijskom laboratoriju i obnavlja kožu sloj po sloj, stanicu po stanicu, vraćajući joj zdravlje.

Kombucha, multiaktivni čajni koncentrat, već je stoljećima poznat u farmakopeji zbog svojih terapeutskih, antioksidativnih i okrepljujućih svojstava. Dobiva se pomoću postupka biotehnološke fermentacije čaja, što jamči prirodnu koncentraciju aktivnih tvari u najčistijem obliku.

Idealna tekstura

Tekstura koja spaja nespojivo: bogatstvo kreme s lakoćom gela za osjećaj svježine. S Vichy termalnom vodom koja umiruje i jača kožu.

Idealia je njega s klinički dokazanom učinkovitošću! Nakon mjesec dana promjenu možemo napipati, diviti joj se i osjetiti je: površina kože postaje ujednačenija a pigimentna i kapilarna homogenost se poprave, bore su smanjene za 16.

Koža je mekša i glađa. Primjerena za sve tipove kože – pa i najosjetljiviju – hipoalergena formula bez parabena, dermatološki testirana na osjetljivoj koži. Obogaćena termalnom vodom Vichy,koja umiruje, jača, obnavlja kožu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju