Sestre Boudoir javnosti su predstavile svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2011., no s njom i jedan Photoshop propust. Da se u svijetu mode to događa sve češće pokazo je i brend Victoria's Secret u svojoj kampanji za kupaće kostime

Sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić koje stvaraju iza modnog imena BOUDOIR ovih dana snimile su kreativnu kampanju za svoju najnoviju kolekciju Queen of Herats.

Ono što su primijetili mnogi obožavatelji mode je ruka koja nedostaje modelu na jednoj od fotografija. S obzirom na obilno baratanje Photoshopom u modnim kampanjama takvi su propusti postali česti, a u kampanji za kupaće kostime ove se godine svjetski poznatom brendu Victoria's Secret to dogodilo tri puta.

O kolekciji 'Queen of Hearts'

Boudoirova Queen of Hearts poklanja svoje srce doslovno, bez straha i kompromisa. Kada ste zadnji put tako poklonili svoje srce?

>> Seksi modelu Photoshop 'odgrizao' struk

>> Photoshop 'pojeo' dio bedra modela

>> Marisa Miller izgubila ruku u Photoshopu

Danas, u vremenu moderne komunikacije kojom vladaju društvene mreže i virtualni život, ljudi pribjegavaju samo tome. Osobna komunikacija postaje stvar prošlosti, važne stvari sve se manje prenose licem u lice, okrenuti smo kompjuterima i tipkovnicama, zaboravljamo kako izgleda naš vlastiti rukopis... U ovom svijetu društvenih mreža osjećaji i mišljenja lako se tipkaju, svi postajemo hrabriji zahvaljujući raznim posrednicima, lakše prenosimo informacije i osjećaje bez gledanja u oči.

Queen of Hearts želi vas probuditi, ona vas želi šokirati i osvijestiti!.Ona poklanja svoje srce doslovno, usprkos svemu i u prkos svima. Ne okreće glavu i ne traži sporedni put iako za srce izvađeno iz prsnog koša nema spasa, pa ni za nju samu. Ovom doslovnom interpretacijom izjave ljubavi modni dvojac Boudoir odgovara na glavni problem društva i govori beskompromisno i bez očekivanja ''Dajem ti svoje srce...'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju