Imate želju nešto promijeniti na sebi, ali si to ne možete priuštiti? IN magazin i rubrika 'Ljepota i zdravlje' ostvarit će sve vaše želje! Javite nam se, možda ste upravo vi idealan kandidat za preobrazbu koja će vam promijeniti život

Veće grudi, manji nos, ravan trbuh, oštar vid ili blistavi osmjeh više ne moraju biti samo san.

Sve što trebate napraviti je poslati mail na jurica.radovic@novatv.hr s naznakom 'za makeover' te nas uvjeriti zašto ste upravo vi idealan kandidat za preobrazbu koja će vam promijeniti život na bolje.

Podsjetimo, u rubrici 'Moda i ljepota' do sada smo već imali priliku vidjeti nekoliko preobrazbi i uspješne rezultate ekstremnog makeovera koji su već nekoliko kandidatkinja riješili nezadovoljstva vlastitim izgledom.

Od rujna krećemo s nizom novih makeovera nakon kojih će promjena na kandidatima biti nevjerovatna, u tolikoj mjeri da će se skoro i sami jedva prepoznati.

>> VIDEO: Završio najekstremniji makover

Zahvaljujući vrhunskom timu stručnjaka estetske kirurgije, liječnika specijalista i metodama uljepšavanja danas svatko može izgledati kao model. Prijavite se i možda ćete upravo biti odabrani za sljedeći makeover IN magazina.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju