Da ideja za frizure nikada nije dovoljno zna svaka žena koja iz sezone u sezonu pokušava pronaći stil koja odgovara njezinom ukusu, obliku lica, ali i trendu. Upravo su zato frizerski stručnjaci iznijeli ideje među kojima biste mogli pronaći nešto za sebe

Najnovije trendove frizura prikazao je poznati svjetski brand Schwarzkopf predstavljajući 'Essential Looks'  Modern Times kolekciju podijeljenu u četiri različita stila čiji su kreatori nadahnuće potražili na modnim tjednima Londona, Pariza, Milana i New Yorka.

Elegant Simplicity, Love Story, Minimal Modernist i Road Warriors prikazani su kroz kreativnu edukaciju Kristijana Peteka, člana Internacionalnog SKP @work tima, te članovi Hrvatskog Schwarzkopf Professional @work tima: Martina Mašić, Daliborka Franić, Ivica Putar, Ivana Oletić i Nedeljko Stipić.

Mnogobrojni posjetitelji uživali su u radu stilista koji su prezentirali nosive i prekrasne frizure na poznatim modelima Anđi Marić, Aleksandri Grdić, Nives Čanović, Jeleni Orešković, Meri Benčić koje se zasjale u punom sjaju.

Cjelokupni program bio je obogaćen OSIS Cup natjecanjem frizera održanom prvi put ove godine, gdje su odabrani finalisti prikazali svoj rad na sceni.

>> FOTO: Top 5 frizura na 'Emmy' crvenom tepihu

>> 8 višenamjenskih frizura koje nastaju u trenu

Na samom događanju predstavljena je i nova 'BlondMe' linija njege, boje i stylinga, koja pruža vrhunsku kvalitetu plave kose. Linija je namijenjena onima koji žele savršenu blond nijansu koju im sada 'BlondMe' omogućuje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju