Iva Balaban je zaštitno lice 15. Dreft Fashion Weeka. Kampanja pod nazivom 'Gdje žuri Iva?' zaintrigirala je javnost, a Iva se nakon godina pauziranja ponovno našla i snašla u ulozi manekenke i fotomodela

Iva Balaban zadnjih je nekoliko godina svoju manekensku karijeru zamijenila ulogom supruge i majke, no posljednjih dana njezino se lice ponovno našlo pred kamerama i postala zaštitno lice jesenskog tjedna mode.

Dreft Fashion Week
napravio je kampanju 'Gdje žuri Iva?' koja predstavlja Ivu Balaban kao ono što ona zaista je – mladu, uspješnu, modernu i samosvjesnu ženu sa izuzetnim stilom koja uspješno kombinira obiteljski život s modnom karijerom.

Kao takva ona je stalno u pokretu, žuri i uspijeva ukrasti malo vremena za sebe te uživati u svojem hobiju – modi.

Revijalni dio 15. Dreft Fashion Weeka Zagreb održat će se od 25. do 27. studenog u Hypo Centru Zagreb, gdje će posjetitelji tokom tri dana revija moći vidjeti kolekcije renomiranih hrvatskih, ali i stranih dizajnera.

>> Dreft Fashion Week dovodi dizajnera Lady Gage!

>> Ana Kujundžić pobjednica Dreft Fashion Weeka

Službeni početak Dreft Fashion Weeka Zagreb najavljen je za 25. studenog u 19 sati, kada će svoje mini kolekcije predstaviti mladi dizajneri u sklopu natječaja Pret-a-design.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju