Nova kampanja vjenčanica poznatog dizajnera Ivana Alduka mistična je priča koja prikazuje estetski prepoznatljiv i stilski dorađen nastavak unikatnih vjenčanih haljina koje se izrađuju prema postulatima visoke mode. Snimane u predivnom vrtu podno Sljemena, mistične i mjesečinom okupane fotografije prikazuju bajkovite i izuzetno ženstvene vjenčane haljine

Nakon prve dvije bridal kampanje koje su nastale u interijeru, u slikarskom studiju i dvorcu Trakošćan, ovu novu odlučili smo vizualno oblikovati u eksterijeru predivnog vrta obitelji Radanović. Radna tema nove kampanje bila je "ponoć u vrtu", a na taj način smo dobili mistične, mjesečinom okupane fotografije s kojima sam iznimno ponosan jer su, kao i sve naše kampanje, rađene s mnogo strasti i entuzijazma te ih odlikuje vrhunska kvaliteta objasnio je Ivan Alduk.

Duge i raskošne vjenčanice prepoznatljivog Alduk dizajna odlikuju se svojom bezvremenošću jer su istovremeno i klasične i moderne

Vjenčane haljine u off bijeloj, vaniliji i boji slonove kosti u novoj kolekciji uparene su s bijelom, srebrnom i zlatnom bogatom čipkom te tankim remenjem u struku. Moderan prizvuk ove Alduk linije koja je lišena svih suvišnih i često kičastih detalja je osjetan i u samom stajlingu modela koji je decentan i ostavlja snažan dojam elegancije.

Ručni rad, vezenje i aplicirani 3D detalji te čipka, uz najfinije tkanine, svaki model čine posebnim, modernim i prema reakciji klijentica, vrlo traženim.

Duge i raskošne vjenčane haljine prepoznatljivog Alduk dizajna odlikuju se svojom bezvremenošću jer su istovremeno i klasične i moderne, a svaka mladenka se u njima osjeća posebno, kako zbog samih modela tako i zbog izrade prema mjerama klijentice. Cijena Alduk vjenčanica prilagođena je domaćem tržištu, a nju, kao i ostale informacije možete saznati na Facebook pageu ALDUK.

Šminku potpisuje Mihaela Dodić, frizuru Keune Akademija, a posao asistenta fotografkinje Mare Milin odradio je Milan Krkač.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju