Jennifer Lopez u snježno bijeloj haljini s prozirnim donjim dijelom i Halle Berry u vatrenoj crveno natjecale su se za titulu najljepše žene na humanitarnom balu Carousel of Hope održanom u Los Angelesu

Humanitarni bal pod nazivom Carousel of Hope održan u luksuznom hotelu na Beverly Hillsu okupio je veliki broj poznatih osoba, no mnogima je bilo teško doći do izražaja uz glazbenu divu Jennifer Lopez i oskarovku Halle Berry.

Ovaj humanitarni bal koji je održan 32. put za redom organizirale su supruga glumca i kalifornijskog guvernera Arnolda Schwarzeneggera, Maria Shriver i Quincy Jones.

>> Halle Berry u svom najumornijem izdanju

>> FOTO: Tigrica J.Lo seksepilnija nego ikada

Fotografi koji su okupirali crveni tepih nisu micali objektive s latino dive Jennifer Lopez koja je stigla u pratnji supruga. Glamurozni look kojemu je pridonijela bijela haljina s izvezenim sitnim perlicama i s prozirnim donjim dijelom te njezin prepoznatljivi seki pogled učinili su je kraljicom večeri sve dok joj tu titulu nije oduzela Halle Berry.

Oskarovka je na bal stigla u pratnji novog dečka, glumca Olivera Martineza. Odjevena u jednostavnu vatreno crvenu haljinu na jedno rame Halle je doslovno oduzimala dah!

Ovo je prvi službeni izlazak glumačkog para koji se zaljubio na snimanju filma 'Dark Tide'.