Crveni tepih 67. Filmskog festivala u Cannesu otvorila je premijera filma 'Grace of Monaco', A skladno očekivanjima zvijezda večeri otvorenja Nicole Kidman očarala je u kraljevsko plavoj Armani haljini krojenoj posebno za veliku priliku. Pa dok haljinu poznate Australke nitko neće imati priliku prošetati nakon nje, posve drugačija priča dogodila se u slučaju vremešne Jane Fonda

Najveća filmska smotra u Cannesu otvorila je 67. put svoja vrata, za Zlatnu palmu natjecat će se osamnaest filmova, prvi prikazan izvan konkurencije podigao je veliku prašinu i prije samog prikazivanja. 'Grace of Monaco', najočekivaniji film godine premijerno je prikazan na noći otvorenja, a glavna glumica Nicole Kidman oduševila je u kraljevsko plavoj haljini Armani.

Pored nje su crvenim tepihom prošetale brojne dame iz svijeta filma i mode, a među njima je pažnju privukla vremešna Jane Fonda.

Veteranka najveće filmske smotre prošetala je u haljini posutoj tisućama crvenih perlica koju potpisuje Elie Saab, a zanimanje za njezinu šetnju povećala je činjenica kako je istu haljinu s jedinom razlikom u zlatnoj boji perlica prošetala prije nepuna tri mjeseca Angelina Jolie na dodjeli nagrade Oscar.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju