Donje rublje i lijepe žene su kombinacija koja garantira uspjeh, pa je Calvin Klein nakon putene Eve Mendes za zaštitno lice kolekcije donjeg rublja pod nazivom 'Envy' odabrao Zoe Saldanu, glumicu koju je proslavila uloga u 'Avataru'

Zoe Saldana je novo zaštitno lice donjeg rublja s potpisom Calvin Klein. Atraktivna glumica koju je u zvjezdanu orbitu izbacio filmski hit 'Avatar' nastavila je stopama koje je dobro utabala putena Eva Mendes.

Reklama za linija donjeg rublja pod nazivom Envy prikazuje Zoe u prozirnom grudnjaku te poziva žene da provjere koliko ustvari prekrivaju njihove gaćice i grudnjaci.

Izazovne i seksepilne reklame modnog maga Calvina Kleina uvijek iznova oduševljavaju, a i protagonisti su pažljivo odabrana lica koja obožavamo gledati.

Eva Mendes u donjem rublju izgleda savršeno, no Calvin Klein voli mijenjati zaštitna lica

>> Eva Mendes ponovno gola u reklami

>>VIDEO: Gola Eva Mendes i seks u troje

Kampanju za CK rublje snimio je modni fotograf Mikael Jansson u New Yorku, a nakon Hillary Swank, Kate Moss, Scarlett Johansson, Brooke Shields i Eve Mendes u njoj se pojavljuje Zoe Saldana.

Osim reklame za Calvin Klein, Zoe je snimila i seksi editorial za magazin GQ čiju kolovošku naslovnicu krasi odjevena u jednodjelni kupaći kostim.

Seksi je riječ koja najbolje opisuje fotografije uz koje je Zoe otkrila i par sitnica o sebi pa i o tome što najviše voli na muškarcima.

'Volim muške ruke, kada su lijepe i njegovane. Mislim da ruke govore mnogo o osobi i njezinoj povijesti. Jedino što ne mogu tolerirati kod ljudi, pogotovo kod muškaraca, jest ignoriranje. Nekog tko priča u kodovima ili priča samo za sebe.

Za mene, dan odluke pada kada otvoriš usta i kažeš nešto po čemu mogu prepoznati kakvu osobnost imaš.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju