Da Jelena Rozga od Severine ne preuzima samo titulu kraljice estrade već i glavne radoholičarke, potvrdila je i nastupom na blagdan Svetog Stjepana kada je s Bajagom nastupila u Bjelovaru. Tamo je svoje fanove dočekala s pozitivnom energijom, poznatim ritmovima te u poznatoj haljini u kojoj je nastupala u Splitu i Varaždinu

Od prvog velikog samostalnog koncerta u splitskoj Spaladium Areni, Jelena Rozga ima isti imidž koji potpisuje modni dvojac, ELFS.

Oni su bez greške odjećom dočarali njezin karakter te pjesme kojima zavodi publiku te za nju kreirali nekoliko kratkih seksi haljina u kojima nova kraljica estrade pleše vješto te bez ijednog krivog poteza ističe svoje baletom oblikovane noge.

>> Jelena Rozga 3 puta u istoj haljini

>> Jelena Rozga: Kraće od ovog ne smije

Jednu od 'najozbiljnijih' haljina u crnoj boji s prošaranim zlatnim prugama nosila je u rodnom Splitu, nešto kasnije u Varaždinu, a na dan poslije Božića i na koncertu u Bjelovaru.

Na sve tri pozornice kročila je u istim, izrazito seksepilnim čizmama iznad koljena čija visina potpetice, jedna od najviših u svojoj kategoriji, odgovara upravo razini njezinog uspjeha.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju