Velika ljubiteljica elegantnih modnih kombinacija Miranda Kerr spremna je za proljeće. Lijepa manekenka svoj je ormar obogatila s još jednom laganom haljinom koja se savršeno stopila s njezinom vitkom figurom, ali i glomaznim gležnjačama koje u ovoj kombinaciji zaslužuju modni 'ne'

Iako su gležnjače trenutno najpopularnija obuća, one glomazne nikako se ne mogu uklopiti uz svaki stajling, posebno onaj u kojem glavnu ulogu ima elegantna, proljetna haljina.

>> Živa Barbika: Noge koje će svi primijetiti

To je potvrdila i Miranda Kerr koja je svoju vitku figuru obgrlila šarenom, lepršavom kreacijom zatvorenog dekoltea i asimetričnih rukava. Lijepa manekenka svoj je dnevni look začinila raspuštenom, zalizanom frizurom, sunčanim naočalama boje bijele kave te bijelom clutch torbicom.

>> Svi su poludjeli za udobnim gležnjačama

Iako lijepoj osobi sve dobro pristaje jedini modni minus zaslužile su bež gležnjače s četvrtastom potpeticom koje se nikako nisu uklopile uz elegantnu kombinaciju.

Iako proljeće još uvijek nije pokucalo na naša vrata prošarali smo trgovinama i pronašli kombinaciju po uzoru na Mirandu, no umjesto glomaznih čizmica u naš smo dnevni look radije uvrstili udobne salonke od brušene kože.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju