Modno osviješten zagrebački par Jelena i Janko Popović Volarić ljubav prema modi pokazali su i u novoj kampanji za brend Di Caprio. Poznati supružnici nova su zaštitna lica muške i ženske linije robne kuće Varteks

Vodeća modna kompanija u Hrvatskoj, Varteks u suradnji s Jelenom i Jankom Popovićem-Volarićem snimila je proteklog vikenda u Rovinju kampanju za predstojeću kolekciju vlastite modne marke Di Caprio man & Di Caprio woman.

Par koji zrači pozitivnom energijom, profinjenošću, sofisticiranom ljepotom i elegancijom bio je idealan odabir za ovosezonsku kampanju koja kreće krajem sljedećeg mjeseca.

Kampanja za predstojeću kolekciju modne marke Di Caprio Man & Di Caprio Woman snimljena je u Rovinju, a stara gradska jezgra je poslužila kao odlična kulisa za prvi zajednički modni posao Jelene i Janka u kojem su se odlično snašli.

>> Jelena Veljača zna nositi kožnjak boje pudera

Snimanje kampanje u kojoj je Jelena savršeno odigrala ulogu Di Caprio žene, a Janko se izvanredno snašao u ulozi Di Caprio muškarca odvijalo se u Rovinju.

Za kompletan besprijekoran styling Jelene i Janka tijekom snimanja, pobrinula se provjerena, odlična ekipa: Dorijan Kljun u ulozi fotografa, Ivana Bilandžija Billy u ulozi stilistice, Mirta Pejić bila je zadužena za šminku, a za frizure salon Ruža.

Po završetku snimanja Jelena i Janko izrazili su zadovoljstvo ostvarenom suradnjom, ali i Di Caprio kolekcijom.

'Silno mi je stalo do promoviranja hrvatske mode, a Varteks je doista brand koji iza sebe ima i povijest i kvalitetu. Vjerujem da će poslovne žene za sebe pronaći lijepe komade u ženskoj kolekciji', istaknula je Jelena, dok je Janko suradnju komentirao riječima: 'Iznimno mi je drago što surađujemo. Moje prvo kupljeno, a ujedno i najdraže odijelo je upravo Di Caprio.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju