Jennifer Aniston je odlučila ljeto provesti radno i ubrzano. Nakon premijere parfema i brojnih fotosessiona pojavila se i na premijeri komedije 'The Switch' u kojoj tumači glavnu ulogu. Jen je kao i obično izgledala besprijekorno, a njezine vitke noge našle su se u prvom planu

Još je jedna filmska premijera izmamila celebove na crveni tepih.
S obzirom da u posljednje vrijeme većini holivudskih zvijezdi nema ni traga ni glasa lijepo je znati kako ipak i u vrijeme sezone kiselih krastavaca netko radi punom parom.

Jedna od njih je i Jennifer Aniston koja je odlučila cijelo ljeto pošteno odraditi.

Lenvinova mini haljina u kojoj se Jen pojavila naglasila je sve njezine aduteNakon premijere svog novog parfema i brojnih fotografiranja za modne časopise, lijepa glumica pojavila se i na premijeri komedije 'The Switch' u kojoj tumači glavnu ulogu.

>> Jen Aniston kao 'vruća' odbjegla nevjesta

>> VIDEO: Nevjerojatna preobrazba Jen Aniston

>> Angelina Jolie izgubljena iskod haljine

Kao i obični, bila je u centru pažnje a Lanvinova mini haljina u kojoj se pojavila naglasila je sve njezine adute.

Neobična haljina napravljena je u dva gotovo kontrastna dijela.

Gornji dio je korzet od sjajnog materijala boje pudera, dok je donji dio crna matirana mini suknja s zanimljivim dodatkom na boku u kojoj su njezine vitke čvrste noge došle u prvi plan.

Jen se odlučila za jednostavnu raspuštenu romantičnu frizuru, a kao i uvijek uz haljinu je ukomponirala decentne Josie and Lottie sandale koje su se savršeno uklopile uz večernji styling.

Cijelu kombinaciju dodatno je začinila Ferragamo torbicom s krokodilskim uzorkom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju