Iako nikada nije bila tipična holivudska mršavica, a upravo obline su bile njezini zaštitni znak Jennifer Love Hewitt je priznala kako je tijekom proteklih nekoliko godina nabacila neželjene kilograme koji su je počeli itekako smetati. No simpatična glumica je pokazala kako je trud i rad na svom tijelu itekako urodio plodom

Jennifer Love Hewitt je osvanula na naslovnici časopisa Shape shape u zavodljivom bikiniju koji otkriva savršeno oblikovano tijelo.

No nije riječ o Photoshopu već o režimu prehrane i tjelovježbe kojih se tijekom proteke godine čvrsto pridržavala, a koji su itekako urodili plodom.

>> Jennifer Love širokom odjećom skriva višak kilograma

'Tijekom proteklih godina nisam se pridržavala nikakvih pravila te sam jela što god sam htjela i uopće nisam vježbala što se može i vidjeti na starim fotografijama koje su kružile medijima.

Tada sam shvatila kako je vrijeme da nešto poduzmem te sam počela vježbati i pomnije birati što jedem', izjavila je glumica te dodala kako će uskoro navršiti 34 godine te da je ovo snimanje za naslovnicu za nju i njezino samopouzdanje itekako velika stvar.

>> Haljina koja ne podnosi bokove ni kile

Jennifer je tako čitateljima otkrila nekoliko vježbi uz pomoć kojih je izgradila savršeno zaobljenu liniju na koju je jako ponosna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju