Jedna od poznatih dama koja svakom šetnjom bilo na crvenom tepihu ili asfaltu inspirira je glumica Jessica Alba. U ormaru kalifornijske trendeseterice najzastupljeniji komad odjeće su traperice, a u posljednje vrijeme omiljenog modela visokog struka

Traperice visokog struka i širokih nogavica obilježile su modnu scenu 90-tih godina, a sada su na velika vrata stigle u ormare svih trenseterica. Retro kroj obožava glumica Jessica Alba, jedna od najbolje obučenih zvijezda, a prednosti kroja visokog struka koji izdužuje nogu i ističe bokove Alba vješto koristi.

Trapezice upotpunjuje platformama i širokim bluzama uguranima u hlače, skinny modele u tamnijoj nijansi kombinira uz potpeticu i kariranu košulju. Posljednju modnu slagalicu vrlo elegantnog a ujedno ležernog efekta uz traperice visokog struka zaokružio je proljetni baloner i niske balerinke špic vrha.

Po uzoru na Jessicu iz trgovina smo izdvojili traperice visokog struka koje svaki oblik tijela u trenutku pretvaraju u najžanstveniji prizor.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju