Ona se približava zaradi od milijarde dolara, no račun jojjse ne puni zahvaljujući filmskim ulogama i glazbenim uspjesima. Jessica svoje bogatstvo može zahvaliti liniji odjeće i kozmetike koja se prodaje u robnim kućama diljem Amerike i namijenjena je svakodnevnim ženama

Jessica Simpson je svoju tajnu uspjeha podijelila s čitateljima New York Magazina na čijoj se naslovnici pojavila odjevena u crnu mušku košulju i s natapiranom frizurom.

Usprkos problemima s težinom na fotografijama snimljenim za prestižni magazin izgleda odlično zahvaljujući sveprisutnom Photoshopu koji se brine za savršen izgled zvijezda.

Jessica je prva zvijezda koja se ubrzano približava zaradi od milijarde dolara koja ju čini pravim modnim mogulom.

Svoju kolekciju torbica i cipela izbacila je 2007. te ju proširila odjećom, satovima, kozmetikom, linijom kupaćih kostima i parfemima. 2010. je završila sa zaradom od 750 milijuna dolara.

>> Jessica Simpson: Prirodno lice bez šminke

>> Tajne ljepote koje skrivaju holivudski majstori

Tajna njezinog uspjeha leži u tome što je orijentirana na kupce, a ne na sebe.

'Mnoge slavne osobe rade odličan posao, no ljudi ne žele izgledati poput njih jer znaju to ne mogu. Žele samo dio koji si mogu priuštiti', pojasnila je Jessica te dodala kako djevojke mogu otići u šoping, odabrati nešto za sebe iz njezine linije i još uvijek imaju novaca za ručak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju