Ljeto nam se približava, a potragu za kupaćim kostimom nikako ne smijete ostaviti za posljednji tren. Modni komad koji je bitan baš kao i dobre traperice, jer u njemu ćete provesti cijeli godišnji odmor, zaslužuje posebnu pažnju i pomno biranje!

Boje koje ovoga ljeta sugerira modna marka Parah su morsko plava, tirkizna i smaragdno zelena kao oceanske nijanse te narančasta, boja fuksije i ljubičasta kao nijanse sutona. Novost su i kostimi iz linije Conchiglia ukrašene okaminama morskih školjaka predstavljene kao inovativni dizajnerski elementi koji određuju liniju kupaćih kostima izrađenih u finoj mikrofibri.

>> Trendi komadi koji će uljepšati vježbanje

>> Recite zbogom celulitu i dlačicama!

Na modelima iz linije La Mia Africa u kojoj prevladavaju boja pudera, siva i zelena, od izražajnih do neutralnih tonova, te tzv. Color Block Line, linija koju karakteriziraju geometrijski motivi i vrlo zanimljiva linija Liberty line. Karakteristika ovog stila je dinamična, valovita linija, dekorativnost i asimetričnost. U njoj dominiraju oblici koji izgledaju kao da će oživjeti.

Ovogodišnje ljetne kolekcija je namijenjene su urbanim ženama, koje vole aktivan odmor i nesputanost. La mia Africa je za žene istančanog ukusa, koje vole luksuz i najfinije materijale. Uz većinu kupaćih kostima iz ove linije, raspoloživi su i kaftani i haljine u 100 posto prirodnoj svili. Konačno, linija Liberty je omiljena među ženama koje prate trendove, a koje su ujedno i umjetnički osviještene. U ponudi su jednodjelni kupaći kostimi, bikiniji s trokutićima, te bikiniji s pravim košaricama.

Uz kupaći kostim u kojem ćete uživati u ovogodišnjem ljetnom odmoru, modni dodatak koji ne smijete izostaviti su šarene ljetne narukvice izrađene u makrame tehnici.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju