Donje rublje koje oblikuje tijelo i prikriva nedostatke nije novost, no svakako će vas oduševiti nova kolekcija rublja i kupaćih kostima koje karakterizira inovacija poput anti-celulitnog materijala s funkcijom hlađenja. Dočekajte ljeto spremne!

Želite li biti hrabrije i sigurnije u svojem tijelu nego ikada prije vrijeme je da u ladice s donjim rubljem pospremite barem jedan komad iz nove kolekcije za proljeće/ljeto 2012. Shape Sensation od Triumpha.

Senzacionalni novi funkcionalni materijali Diamond i Cool sensation serija pružaju cool osjećaj čak i kad živa u termometru poraste vrlo visoko. Xtra Dry i Coolmax® materijali upijaju vlagu i ostavljaju suh osjećaj na koži.

>> Donje rublje s kojeg nećete skinuti pogled

>> 5 zavodničkih poza Helene Christensen

>> Nina Badrić: Tako seksi u trapericama

Triumph Cool Sensation seriju odlikuje materijal koji hladi tijelo, a čak i kroz svoje čipkane detalje ova serija iskazuje moć sa srednjim do visokim stupnjem oblikovanja. Zvijezda serije je body koji oblikuje savršenu liniju.

Bešavni modeli Triumph Stylish Sensation serije nevidljivi su čak i ispod najuže odjeće i pružaju srednji stupanj oblikovanja. Zvijezda serije je haljina s naramenicama na skidanje.

Triumph Diamond Sensation serija predstavlja moderne modele koji pružaju posebnu udobnost s bešavnim rubovima i oblikuju prekrasnu liniju srednje jakim oblikovanjem. Zvijezda serije su posebno moderne tajice.

Modeli Triumph Shape Sensation serije pružaju ženi samopouzdanje i privlačnost u svakom pogledu. Profinjeni modeli, bešavni rubovi u kombinaciji s funkcijom oblikovanja prikladni su za bilo koju prigodu ili odjevnu kombinaciju.

Triumph donosi još jednu inovaciju zbog koje će bazeni i plaže postati modne piste, prvu Shape Sensation – Aqua kolekciju kupaćih kostima. Različiti modeli i funkcije oblikovanja pružaju ženi samopouzdanje i dobar osjećaj u vlastitom tijelu i mogućnost biranja linije kakvu žele. Obline nikad nisu bile tako hrabre kao sad uz kreatora ultimativnih oblina Shape Sensation kolekciju za proljeće/ljeto 2012 iz Triumpha, ikonskog shape specijalista. Triumph Shape Sensation proljeće/ljeto 2012 kolekcija već je dostupna u trgovinama.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju