Nova sezona sa sobom donosi i nove trendove koje brojne trendseterice diljem svijeta objeručke prihvaćaju, a posebno kao je riječ o štiklama. Među brojnim modelima iz novih kolekcija svake godine samo jedne štikle zaslužuju titulu misica, a ovaj put lentu su dobile Jimmy Choo Damsen gležnjače

Iako je proljeće tek započelo modeli sandala i cipela iz novih kolekcija već su pronašli svoje vlasnice i spremni su za pokazivanje.

A kako to obično biva, među brojnim trendi modelima i ove su godine samo jedne štikle zaslužile titulu misice. Riječ je o Jimmy Choo modelu Damsen kojeg su već prošetale brojne poznate ljepotice.

Jedna od njih je i američka glumica i model Amber Rose, ali i naša bivša manekenka Lana Pavić koja se u njima pojavila na prvoj večeri modnog događanja Cro A Porter.

Obje ljepotice su odabrale model u neonskoj narančastoj boji čija cijena iznosi 5.520 kuna.

Popularne elegantne gležnjače krasi elegantna potpetica od 11,5 centimetara kao i niz širokih kožnatih traka koje dosežu sve do gležnjeva, a dolaze u bogatoj paleti boja koja se kreče od klasične crne pa sve do boje ciklame i nježnog tirkiza.
 

A što su na pisti prve večeri Cro A Portera predstavili dizajneri Arileo, Boris Pavlin, Nebo, Vedrana Mastela, Manuel Maligec, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić pogledajte u našoj fotogaleriji

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju