Holivudski simbol stila i glamoura Joan Collins u svojoj je u svojoj trećoj po redu knjizi 'The World According to Joan' pripadnicama ljepšeg spola objasnila zašto godine ne smiju biti prepreka za dobar izgled

Proslavila se ulogom Alexis Carrington u seriji 'Dinastija', a još kao vrlo mlada djevojka shvatila je kako je dobar izgled vrlo bitan jer pomaže ženi da se osjeća dobro.

'Žena mora biti dotjerana i njegovana te naučiti što joj dobro pristaje i usredotočiti se na svoj individualni stil', poručuje Joan koja je svojoj frizuri i stilu vjerna godinama.

Joan svoj izgled održava ranim odlaskom na počinak, meditacijom, pravilnom prehranom, izbjegavanjem cigareta i alkohola te, naravno, uživanjem u seksu za kojeg tvrdi da je pravi eliksir mladosti.

'Za dobar izgled je potreban seks, a ne botoks', poručuje te naglašava kako su mnoge svjetski poznate žene i u poznim godinama uživale u seksu te tome mogu zahvaliti svoj mladoliki izgled.

Joan Collins kojoj je 78. godina prezire botoks te tvrdi kako žena itekako može izgledati lijepo i seksi bez odlaska pod nož. Ono što joj se ne sviđa je neurad izgled žene za koji su glavni krivci lijenost i nediscipliniranost.

'Svaka žena voli komplimente', kaže Joan koja ih zna i zaslužiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju