Nakon što je dizajner Bill Gaytten napokon zadovoljio godinama brušen modni ukus Diorovih ljubitelja na majstorijama Johna Galliana, uspio je uhvatiti njegov ekstravagantni duh i za brend koji nosi njegovo ime

Kreacije Johna Galliana uvijek su odisale teatralnošću i spektakularnošću stvarajući uvijek prepoznatljivu kolekciju na pariškom tjednu mode. Kada bi dizajnirao za brend pod svojim imenom, mašta kao niti glamur nisu imali granica.

Njegov nasljednik Bill Gaytten napokon je ušao u trag njegovom posebnom modnom rukopisu te dizajnerskim majstorijama za jesen/zimu 2012. za modnu kuću 'John Galliano' stvorio raskošnu fantaziju obilježenu samostojećim čarapama, kratkim hlačicama i maštovitim kaputima inspiriranima nekim prošlim vremenima.

>> FOTO: Haljine zbog kojih Pariz volimo malo više

>>FOTO: Stella McCartney pokazala najbolji kolekciju do sada

U njima je, točnije u 40-im godinama prošlog stoljeća, pronašao inspiraciju i za bluze bogato ukrašene volanima te fluidne te izrazito seksi prozirne haljine.

Mušketirsko-ženstveni šeširi te lepršavi plaštevi izdvojili su kolekciju kao dovoljno dramatičnu za Galliana, te dovoljno nosivo za nosivu, pret-a-porter kolekciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju