Prugice i čipka glavna su obilježja proljetno/ljetne kolekcije Jolie Petite curice Ljupke Gojić koje osvajaju svojom unikatnom originalnošću

Modna kuća JOLIE PETITE by Ljupka Gojić u kratkom je roku osvojila veliki broj poklonika koji iz sezone u sezonu nestrpljivo očekuju nove interpretacije omiljene 'Jolie Petite curice'.

Za sezonu proljeće/ljeto 2011. kreativni tim na čelu s Ljupkom Gojić odlučio se za važan iskorak razvijajući upečatljive krojeve i eklektično kombiniranje materijala.

Već tradicionalno pod imenim 'Barbara', 'Melita', 'Vlatka', 'Valentina' i 'Marija' kriju se originalni dizajnerski komadi koji se za tekuću sezonu prije svega pojavljuju ukrašeni decentnom čipkom ili pak obožavanim mornarskim prugicama.

U kolekciji se nalaze casul varijante minimalnih haljina na jedno rame 'Iva' kao i klasične Jolie Petite majice u mornarskom izdanju, omiljenom ljetnom uzorku.

Po prvi puta Jolie Petite tim predstavlja dodatno razvijanje svoje modne linije u kontekstu suknji i šalova koji također prate 'mornarsko čipkastu' viziju za nadolazeće tople dane. Ideja je pružiti što veći izbor ljubiteljima branda iz Hrvatske i inozemstva koji odano poklanjaju povjerenje ovoj jedinstvenoj modnoj priči.

'Glavni cilj nam je konstantni napredak Jolie Petite ideje tako da se iz sezone u sezonu sve više razvijamo i idemo prema stvaranju potpune pret-a-porter linije odjeće: od majica, potkošulja, tunika pa sve do suknji i večernjih haljina.

Prvenstveno želimo istaknuti multifunkcionalnost svakog Jolie Petite komada koje se iz dnevnih mogu transformirati u večernje kombinacije', rekla je Ljupka Gojić povodom lansiranja nove kolekcije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju