U najnovijoj Jolie Petite kampanji za jesen / zimu 2013. kao zaštitno lice pojavljuje se upravo Ljupka Gojić-Mikić. U zimskoj kolekciji ponovno dominiraju tamnije nijanse, ali i crveni karirani uzorak

Jolie Petite tradicionalno inzistira na zaigranoj silueti koja opuštenim, ali promišljenim krojevima ostaje vjerna originalnoj ideji koja je hrvatskoj javnosti predstavljena prije više od tri godine. Primarna važnost ponovno se usmjerava prema prirodnim, udobnim materijalima koji su postali zaštitni znak Jolie Petite kolekcija, baš poput svima neodoljivog i proslavljeno lika “curice”.

Uz Ljupku kao zaštitno lice dječje kolekcije pojavljuje se njena kćerka Jana kao dio nove generacije Jolie Petite obitelji

U novoj kolekciji vladaju tamnije nijanse po kojima je Jolie Petite prepoznatljiv u hladnijim mjesecima. Istaknuti detalji pomno oživljavaju i iznenađuju čak i najtamnije modele kao što je “Kristijana” koju na laktovima krasi crveni, karirani uzorak.

Ideja kariranog uspješno je primjenjena i na seksepilne krojeve uskih Jolie Petite koktel haljina koje na taj način postaju još unikatnije. Posebno valja istaknuti model “Margharet” koji najbolje pokazuje kako se vole romantična čipka i nježni punk detalji.

Uz Ljupku kao zaštitno lice dječje kolekcije pojavljuje se njena kćerka Jana kao dio nove generacije Jolie Petite obitelji. S obzirom da je cijeli brand i dalje u potpunoj kreativnoj i poslovnoj kontroli obitelji sasvim je očekivano kako novu dječju kolekciju predstavlja upravo Jana.

“Kod nas su pomaci uvijek oprezni, ali promišljeni jer pod svaku cijenu ostajemo vjerni onome što kupci najviše vole kod Jolie Petita. Prugice i karirani detalji koji obilježavaju ovu kolekciju od početka stvaranja nove kolekcije su me intrigirali sa jednog sasvim neobičnog aspekta.

Naime, razmišljali smo kako na najbolji mogući način spojiti zaigrani Jolie Petite sa elementima punka koji je kao trend doslovno pokorio modnu scenu. Naravno, naša verzija tih sitnih punk detalja zamišljena je kao nježna intervencija u naš prepoznatljiv dizajn” izjavila je Ljupka Gojić-Mikić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju