Još je jedna modna revija završila bolnim padom. Mlada manekenka čija je karijera u samom usponu Lindsey Wixson u trenu se našla na podu, a za sve je bila kriva raskošna Versace kreacija u kombinaciji s neobičnim cipelama

Glamurozna haljina, vrtoglave štikle kao i stakleno glatka pista na milanskom tjednu mode manekenki Lindsey Wixson će dugo će ostati u sjećanju.

Sedamnaestogodišnja ljepotica prošetala se pistom u dugoj, raskošnoj Versace haljini ukrašenoj zlatnim detaljima. Iako je mlada ljepotica blistala, njezin veliki trenutak nije imao dobar završetak.

Naime Lindsey se splela u haljinu i u trenu završila na podu. Iako je to bilo njezino prvo neugodno iskustvo, manekenka se odlično  snašla. Ustala se, nasmiješila, pozdravila publiku i nastavila hodati kao da se ništa nije niti dogodilo.

>> Pad na pisti: Kad haljina zadaje glavobolje

>> VIDEO: Bolan pad manekenke na pisti

No ona nije jedina žrtva dizajnerskih maštarija jer sake godine svjedočimo sličnim situacijama koje, na sreću, završe samo s rumenim obrazima i možda poderanom kreacijom.

Slično iskustvo je doživjela manekenka na prošlogodišnjoj modnoj reviji Marca Jacobsa, a za njezin neugodni pad bila je zaslužna skliska pista.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju