Hrvatskom modnom dizajneru Juraju Zigmanu pružila se prilika da ravnopravno uz bok svjetskih modnih ikona, dizajnera Kenza i modnog tima velikana Yves Saint Laurenta, oslika najnoviji model Citroen DS3

'Moda i odjeća su za mene umjetnost u pokretu, stoga i ne čudi da sam prihvatio ovaj izazov i na njega gledao kao umjetničku vrijednost jer ovako oslikan automobil također postaje umjetnost u pokretu. Ove sezone nemam torbe u svojoj kolekciji zato furam Citroen DS3 moj must have accessories ove sezone. Drago mi je da nekim drugim stvarima mogu prenijeti svoju kreativnost i maštu...', izjavio je Zigman.

>> Cro A Porter predstavlja kolekcije domaćih dizajnera

Kolekcija koju će Zigman predstaviti na Cro a Porteru uistinu će iznenaditi.  Po prvi put dizajner koristi umjerene zemljane tonove, a istražuje i krojeve 'velikih brojeva' i preispituje kontrast ženskog karaktera.

Kožnim jaknama Zigmanova žena je provokativna a čipkom koju ovaj put koristi izražava njenu romantično odlučnu stranu. Zigman by Peko limitiranom edicijom čizmama visokim do vrha bedara njegova žena je samouvjerena i hrabro korača prema novim izazovima.

Poseban doprinos i podršku radnicama Kamenskog Zigman će obilježiti na način da će svi njegovi modeli nositi broš koje su izradile upravo za njegovu reviju.

Novu kolekciju i Citroen DS3, kojeg je posebno za ovu prigodu oslikao Juraj Zigman, bit će predstavljeni na pisti NIVEA Cro A Porter BLACK u četvrtak 7. listopada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju