Nije prošlo niti 24 sata od najave vjenčanja princa Williama kada su počele spekulacije oko vjenčanice koju će nositi 28 godina stara buduća princeza. Treba li biti ekstra glamurozna ili u skladu s teškim ekonomskim vremenima skromnija i decentna? Tko će je dizajnirati? Hoće li biti bijele boje? To su tek neka od pitanja na koja će se pokušati odgovoriti u sljedećim mjesecima iščekivanja

Vjenčanica je glavna briga svake mladenke, a ona koja će krasiti kraljevsko vjenčanje izaziva interes ne samo kraljevine već i svih modnih znatiželjnika širom svijeta.

Svi se sjećaju voluminozne i 'pjenaste' vjenčanice princeze Diane iz 1981. godine koja je svojedobno djelovala kao princeza iz bajke koja nije očarala samo djevojčice, već i mnoge romantičarke širom svijeta.

No, treba li 2011.godine Kate Middleton nositi haljinu sličnog stila ili nešto sasvim drugačije? Na to je pitanje odgovorila dizajnerica Dianine haljine.

'Dianina haljina bila je bogata volanima i naborima i to je bilo prilagođeno osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Mislim da danas ne bi bila primjerena.
Moj dizajn za Kate bio bi jednostavan. Izabrala bih boju bijele kave, a materijal bi bio krep kojim se lijepo može naglasiti silueta. Haljina bi bila bez rukava, a šlep bi bio od čipke s apliciranim motivom koji bi primjerice mogao biti Katein omiljeni cvijet' pojasnila Emamnuel.

>> Sentimentalni zaručnički prsten princa Williama

>> VIDEO: Objavljeno vjenčanje princa Williama

Ova se kreatorska vizija bitno razlikuje od Dianine vjenčanice šivane u prostoriji sa zamračenim prozorima te osigurane s dva zaštitara.

Budućoj princezi ostavljeno je dovoljno vremena da izabere vjenčanicu koja prije svega treba biti ispunjenje sna za nju samu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju