Službena posjeta kraljevskog para Williama i Catherine Kanadi i Los Angelesu je završena, a uz protokolarne obaveze vojvode i vojvotkinje ono što je privlačilo najviše pažnje obožavatelja i medije su odjevne kombinacije Catherine Middleton koja je na put krenula s 50 haljina, a s puta se u Veliku Britaniju vratila kao nova ikona stila

Pomnim odabirom odjevnih kombinacija Catherine Middleton okitila se titulom stilske ikone. Pedeset modnih kombinacija koje je uz pomoć stilistice spremila u kofer rezultirale su odobravanjem cijelog svijeta jer je nova britanska princeza pokazala kako se odjećom može odlično komunicirati.

>> Catherine vs. Nicole: Tko se usudio zasjeniti vojvotkinju?

>> Konzervativna Catherine noge spremno pokazuje

>> Štedljiva Catherine: Iste traperice tri puta zaredom

Pažljiva, decentna i moderna Catherine je svoj status stilske ikone potvrdila na gala večeri u Los Angelesu posvećenoj britanskim filmovima u haljini Sarah Burton u nježnoj boji lavande te torbicom i cipelama Jimmy Choo. Hollywood je na trenutak zastao i poklonio se pučanki koja je bajku pretvorila u stvarnost i uvjerila svijet da rečenica 'i od tada su živjeli sretno u velikom dvorcu' uistinu postoji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju