Nakon kampanje za zimsku kolekciju brenda Ann Taylor koju je snimila Demi Moore njezino je mjesto u kolekciji za proljeće preuzela holivudska slatkica Kate Hudson

Kate Hudson je novo zaštitno lice proljetne kampanje za popularni brend Ann Taylor koji uživa u radu s poznatim glumačkim imenima. Uz odlične fotografije na kojima holivudska slatkica pozira u modelima pastelnih boja koji najavljuju glamurozno proljeće, zanimljivo je i to što je ispred objektiva izgurala stariju kolegicu Demi Moore. Sa svojih 49 godina te odličnim izgledom Demi je morala popustiti 32 godine staroj Kate koja je svojom vrckavošću i zaraznim osmijehom osvojila čelne ljude brenda.

>> Kate Hudson: Najava nove najpoželjnije haljine

'Nova Ann Taylor ne boji se biti seksi i stvarna, a ženi nudi mogućnost da se osjeća savršeno u svakoj prilici i to zahvaljujući komadima koji se odlično kombiniraju', rekla je Kate.

>> Demi Moore: Osmijeh unatoč bračnom krahu

>> Što uspjevaju prodati noge Heidi Klum?

Sve mršaviji izgled Demi Moore te problemi kroz koje prolazi zbog raspada braka s Ashtonom Kutcherom ponukali su brend da potraži svježe lice kojim će se predstaviti publici.

Demi Moore je odradila dvije kampanje za ovaj brand, a prije nje ovu su čast imale popularne ljepotice Heidi Klum, Naomi Watts, Milla Jovovich i Katie Holmes. Sada se glumačkoj ekipi s A-liste pridružila i plavokosa Kate Hudson.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju