Lista delicija u kojima smo uživali u vrijeme blagdana je dugačka, a viška kilograma koji su se primili za vrijeme slavljeničke sezone se najbolje riješiti u prvim mjesecima Nove godine, a do tada je zgodno primijeniti trikove uz pomoć kojih ih je moguće prikriti

Frizurom ublažite punije obraze

Uživanje u vinu, čokoladi i kolačima ostavilo je traga na licu, a najlakše ćete ih prikriti ukoliko pramenovima kose prekrijete jagodične kosti. Takva frizura će izdužiti lice.

Koristite prirodne tonove šminke

Izbjegavajte rumenila jakih ružičastih tonova i radije posegnite za bojom breskve. Prilikom nanošenja rumenila izbjegavajte prelazak kistom po sredini obraza, već ga nanesite po cijeloj dužini jagodične kosti.

>> Limunom istopite višak blagdanskih kilograma

>> 5 začina koji tope kilograme

Izravnajte kovrče

Ispeglana kosa će spriječiti dodavanje volumena licu, pa ukoliko ste ponosna vlasnica dugih i kovrčavih uvojaka pribjegnite triku peglanja kose koji će vizualno stanjiti lice.

Ne zaboravite kako je za skidanje suvišnih kilograma najbitnija zdrava prehrana i tjelovježba. Pune tanjure obroka bogatih kalorijama zamijenite laganim obrocima, te povrćem i voćem. Na taj način ćete očistiti organizam i vratiti tijelo u formu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju