Princeza Catherine ima modni svijet pod nogama, a velika dizajnerska imena jedva čekaju da nova ikona stila poželi odjenuti nešto s njihovim potpisom. No Kate ne želi biti samo dobro odjevena princeza , a vjenčanje Zare Phillips nij ehtjela pretvoriti u modni show te je posegnula u ormar i izvukla kaputić koji je nosila prije pet godina

Princeza Catherine ima modni svijet pod nogama, a velika dizajnerska imena jedva čekaju da nova ikona stila poželi odjenuti nešto s njihovim potpisom. No Kate ne želi biti samo dobro odjevena princeza , a vjenčanje Zare Phillips nije htjela pretvoriti u modni show te je posegnula u ormar i izvukla haljinu koju je nosila prije pet godina

Štedljiva princeza odlučil aje pustiti mladenku zaru Phillips, unuku karljice Elizabete II. da bude zvijezda svog vjenčanja.

Zelenu haljinu Diane Von Furstenberg u kojoj je stigla na koktel održan dan prije vjenčanja nosila je i tijekom posjeta Kaliforniji, a bež haljinu u kojoj je stigla na vjenčanje Zare i Mikea nosila je 2006. godine kao pratilja princa Williama na vjenčanju Laure Parker Bowles.

Za ovu je prigodu princeza odabrala drugačiji šešir i omiljene cipele LK Bennett, a taj mudri potez je odlučila napraviti kako ne bi zasjenila mladenku.

>> Što je Kate Middleton odjenula za vjenčanje Zare Phillips

>> Kate Middleton ponovno ukrala svu pažnju!

>> Kako je Catherine Middleton pokorila svijet?

Kate koja se izjasnila kako ne želi biti paradni konj te raditi modnu paradu gdje god se pojavi, rado poseže za odjevnim komadima koje ima u ormaru te reciklira.

'Vremena su teška i neću nositi drugu haljinu prilikom svakog izlaska u javnost, nisam manekenka', rekla je Kate prijateljima.

Isto je učinila i tijekom posjeta Kanadi kada je najdraže traperice nosila u raznim prigodama, a često ju možemo videjti u najdražim platformama i cipelama na petu omiljene marke LK Bennett.

Bijela haljina Reiss koju je nosila na zaručničkom fotografiranju koje je za slavni kraljevski par obavio Mario Testino, Kate je nosila i tijekom posjete kanadi, a to joj jei jedan od najdražih odjevnih komada u ormaru.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju