Sa crnom perikom na glavi i u prozirnoj haljini koja je otkrila njezin nikada ženstveniji dekolte Kate Moss prošetala je modnom pistom i još jednom potvrdila zašto je i sa svojih četrdeset godina jedno od najtraženijih lica modne industrije

Britanski feniks, kameleonka česti su nadimci neuništive Kate Moss, koja i nakon niza afera, raskalašenog načina života i dalje zauzima vodeću poziciju među najtraženijima, a prema nedavnoj Forbesovoj listi i najplaćenijih modela na svijetu.

Prozirna toaleta dubokog izreza otkrila je ženstveni dekolte Kate Moss

>>Kate Moss šokirala poljupcem na naslovnici

Status koji je stekla u modnoj industriji dozvoljava joj da svoje lice i tijelo 'posuđuje' samo za odabrane kao što je bio slučaj na pariškom tjednu mode gdje je prošetala modnom pistom već tradicionalno zastupajući snage Louis Vuittona.

>>Kate Moss cigaretom šokirala publiku

S crnom perikom na glavi i u prozirnoj haljini satkanoj od crne čipke na strateškim mjestima i dubokog izreza koji je otkrio njezin ženstveni dekolte Kate je posao odradila poput vrhunske profesionalke na čijem se izgledu ne otkriva niti tračak 'problematičnih' godina.

Toaleta kojom je zatvorila reviju bila je šlag na modno torti kojoj je po receptu - puno holivudskog glamura 30-ih pomiješanog s erotikom iz spavaćih soba pariških zabavljačica.

Najfinija svila ukrašena najnježnijom čipkom te zavodljivi baršun pomogli su kreativnom direktoru Marcu Jacobsu da stvori noćni ugođaj koji ne priziva spavanje, već zabavu u kojoj sramežljivosti nema mjesta.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju