Poznati fotograf Mario Testino koji je svojim objektivom 'zarobio' najljepše žene svijeta te je zaslužan za neke od najljepših modnih editorijala na otvorio je izložbu u Madridu na koju je iz Londona požurila Kate Winslet

Oskarovka je svojim dolaskom počastila fotografa koji je u Madridu otvorio izložbu fotografija pod nazivom 'Todo o Nada' na kojoj je izloženo 46 fotografija koje otkrivaju dvije različite strane njegovog rada - modnu fotografiju i gole potrete.

Kate Winslet je samo jedna od ljepotica koja je inspirirala Testina, a uz nju je u Madrid stigla i Eva Herzigova koja je zadnji put u njegovom radu uživala tijekom snimanja reklame za parfeme D&G.

Baš kao da su se dogovorile i Eva i Kate odjenule su crno, i dok je Eva odabrala kombinezon s gornjim dijelom koji otkriva jedno rame, Kate je odabrala gotovo identičnu haljinu.

Pred objektivom velikog Testina pokleknule su i Lady Di, Madonna, Sarah Jessica Parker, Julia Roberts s kojom je snimao reklamu za Lancome, mlada Emma Watson, Naomi Campbell, Claudia Schiffer i mnoge druge.

Testino je na otvorenju izložbe priznao kako mu je jedna od najdražih fotografija ona trudne i gole Demi Moore, na naslovnici Vanity Faira.

>> Emma Watson u pohodu na Kate Moss

>> FOTO: Kate Winslet, koji dekolte!

'Da sam žena ubio bih za tijelo Demi Moore', rekao je fotograf te otkrio kako uz glumicu obožava i Kate Moss i to ne samo zbog njezine ljepote, već i zbog energije i stava koji ima prema životu.

'Kate živi punim plućima i kada ste pored nje vidite koliko ustvari propuštate, a ima i odličan smisao za humor i zantiželjna je', opisao ju je Mario Testino.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju