Atraktivna Kate Winslet pozirala je za najnovije izdanje časopisa Glamour odjevena u izazovnu haljinu s potpisom Victorie Beckham. Raskošna glumica otkrila je čitateljima kako nikada nije bila niti na jednom estetskom zahvatu jer smatka kako je njezino tijelo savršeno

Kate Winslet je osvanula na naslovnici američkog izdanja časopisa Glamour.

Raskošna glumica pozirala je u izazovnoj uskoj crnoj haljini koju potpisuje Victoria Beckham. Atraktivne fotografije otkrivaju njezinu raskošnu figuru koju uspješno njeguje, ali kako kaže prirodnim putem.

'Nikada nisam bila niti na jednom estetskom zahvatu niti to namjeravam. Ne želim botoks i operacije niti se želim izgladnjivati. Na mome tijelu nema ničeg što bih htjela promijeniti, sto posto sam prirodna', izjavila je 35 godina stara Kate koju pamtimo upečatljivom ulogom u filmu Titanic.

Tada je imala barem deset kilograma no ostala je itekako zapažena, a njezin talent kao i ljepota ostavili su duboke tragove u svijetu filma.

>> Kate Winslet u vrućim hlačicama i čizmama

>> Problemi Kate Winslet su kile i prevelika stopala

'Kada sam bila deblja svi su mi govorili da imam prekrasno lice, kao da moje tijelo nije bilo dovoljno lijepo. Uvijek sam bila prosječna, negdje u sredini, a nikada najbolja. Nakon što sam 2009. Osvojila Oscara za najbolju glumicu sve se promijenilo. To je za mene bio nevjerojatan osjećaj', ispričala je majka dvoje djece koja uspješno spaja majčinstvo i karijeru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju