Njezin životni prioritet je obitelj te briga za petogodišnju djevojčicu Suri pa Katie Holmes najčešće možemo vidjeti u casual izdanjima u kojima nas često iznenadi ležernošću te pomalo šlampavim odjevnim kombinacijama. No izlasci u javnost gotovo su svaki put pravi stilski pogodak. Posljednji posao koji je odradila je atraktivan serija fotografija za nakit s potpisom H. Stern na kojima je dočarala ženstvenost, glamur i seksepil

Holivudska glumica koja je udajom za Toma Cruisea stavila kočnicu na svoju karijeru ne može se pohvaliti velikim filmskim uspjesima, no ova 33 godine stara majka pripremila je pravo iznenađenje u kampanji za nakit s potpisom H. Stern.

Serija fotografija na kojima pozira u kupaćim kostima i to po treći put za poznatog dizajnera prikazuje ju u izazovnom izdanju, ukrašenom ogrlicama, narukvicama naušnicama i prstenjem H. Sterna.

>> Što je Victoria Beckham šapnula Katie Holmes?

>> Katie Holmes: Od glamura do neukusa

Nakon što je serija 'The Kennedys' u kojoj je Katie utjelovila Jackie O. naišla na negativne kritike, glumica se okrenula karijeri modela pa radije pozira pred objektivima fotoaparata. Uz reklamu za nakit poznatog dizajnera pojavljuje  se i u kampanji za modni brend Ann Taylor.

Nedavno je u jednom inetrvjuu izjavila kako je spremna za novi korak u svom životu.

'Spremna sam za uloge koje sam do sada odbijala te nova mjesta na koja mogu putovati sa svojom kćeri', rekla je Katie koja planira proširiti i svoj dizajnerski brend Holmes&Yang, no ne želi žuriti s planovima. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju