MTV Video Music Awards održan u Los Angelesu još je jednom okupio poznata lica iz svijeta glazbe. Cijela manifestacija pretvorila se u pravi maskenbal za što su najzaslužnije bile Lady Gaga i Katy Perry u neobičnim, pretjeranim haljinama

MTV Video Music Award još je jednom okupio poznata lica iz svijeta glazbe.

Najveća pobjednica MTV Video Music Awardsa je kontroverzna pjevačica Lady Gaga koja je od 13 nominacija uzela osam nagrada. Jedna od njih je i za pjesmu 'Telephone'  koju pjeva u duetu s Beyonce.

Za razliku od holivudskih ljepotica koje uvijek žele izgledati besprijekorno, pjevačice vole prirediti iznenađenja koja se mogu pretvoriti u pravi maskenbal.

Stručnjak u tome je svakako Lady Gaga, no ovaj put u skupinu najčudnije odjevenih zvijezdi ubacila se i Katy Perry.

Gaga se pojavila u gracioznoj kraljevskoj haljini renesansnog uzorka s potpisom pokojnog Alexandera McQueena uz koju je uskladila bijelu dugu periku te zlatno perje na glavi.

Kako bi lakše hodala u vrtoglavo visokim također McQueenovim Armadilo cipelama organizirala je pratnju odjevenu u svečane vojničke uniforme.

>> Sa šniclom na glavi Lady Gaga trijumfirala na MTV Awardsu

No pjevačica se tijekom večeri još dva puta presvukla i to u haljinu napravljenu od sirovog mesa te još jednu McQueenovu crnu bogatu haljinu u kojoj je primila nagradu za najbolji pop video.

>> Naomi i Kate Moss u ratu s Lady Gagom

>> Vrckava Katy Perry voli usko i ultra kratko

Totalna suprotnost nakićenoj zvijezdi svakako je bila Katy koja se pak riješila viška materijala i maksimalno otkrila svoje tijelo.

Toaleta koju je izabrala napravljena je od prozirnog materijala boje kože protkanog crnim ornamentima koji su prekrivali kritične dijelove njezinog tijela, a preko struka neobične haljine ušiven je bijeli nabrani materijal.

Vrckasta Katy je raspustila kosu prošaranu plavim i crvenim pramenovima i uskočila u crne sandale sa srebrnim ukrasom, a nokte je ukrasila fotografijama svog dečka Russella Branda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju