Prepoznatljivih gustih valova posloženih do savršenstva u prirodni snop Eva Longoria se gotovo nikada ne odriče, no ipak jednoj frizuri ne može odoljeti. Konjski rep jednu od najpopularanijih frizura koja prije svega ne traži previše vremena za oblikovanje. a uvijek jamči elegantan i trendi izgled sitna Latina spretno nosi uz svoj dnevni stajling

Za opušteno dnevno obavljanje obaveza Eva Longoria svoje voluminozne slapove kose zadignula je u visoki razbarušeni rep i zablistala s frizurom koja sasvim je jasno nikada neće prijeći u zaborav.

>>10 ljetnih frizura uz pomoć marame

Brojne inačice ovog najjednostavnijeg načina oblikovanja kose osim za dnevne prilike kao stvorene su za večernja događanja, o vječnoj eleganciji zadignutih pramenova koji osobađaju crte lice najbolje svjedoče prizori s crvenog tepiha gdje je konjski rep najeksponiranija frizura.

>>Napravite sprej za savršene kovrče kao s plaže

Uz nekoliko vještih pokreta lako možete osvježiti svoj izgled nekom od najpopularnijih inačica ove frizure.

Konjski rep jedna je od najpopularanijih frizura koja ne traži previše vremena za oblikovanje. a uvijek jamči elegantan i trendi izgledNISKI REP

Niski rep idealan je za srednje dugu i dugu kosu sa duljim šiškama, može se nositi preko ili iza ušiju, a šiške na razdjeljak ili na stranu.

Postupak: 
Friško opranu kosu osušite ručnikom, prebacite preko glave, nanesite pjenu za kosu i prosušite ju sušilom. Nakon toga kosu prebacite, lagano uhvatite rukama u rep i zavežite gumicom. Šiške dotjerajte naknadno, a kosu na kraju fiksirajte lakom. Niski rep puno je ljepši kada kosa ima volumen i prirodni pad.

VISOKI REP
Jedna od najpopularnijih frizura je visoki konjski rep koji se već desetljećima drži na modnoj sceni, a vole ga brojne popularne ljepotice. Za visoki rep vaša kosa ne mora biti svježe oprana jer ćete je na taj način lakše oblikovati.

Postupak:
Češljem zaližite vlažnu kosu i zavežite gumicom. Želite li ravan rep za završetke upotrijebite peglu za kosu. Izdvojite pramen kose te ga omotajte oko gumice i na donjoj strani zakačite špangicom ili ukosnicom te prstima sakrijte višak kose. Želite li elegantniju verziju ove trendi frizure naglasite profil natapiranim prednjim djelom.

RAZABARUŠENI REP
Konjski rep koji izgleda kao da ste prespavali cijelu noć sa zavezanom kosom zapravo je pravi hit, što zna i glumica Eva Longorija koja ga često nosi u privatnim prilikama.

Razbarušeni visoki rep koji izgleda kao da ste prespavali cijelu noć sa zavezanom kosom bira i Eva Longoria

Postupak: 
Prije nego zavežete rep, kosu natapirajte češljem i to od korijena do vrhova. Kosu sakupite rukama i zavežite ležeran rep. Na kraju češljem još jednom natapirajte rep i vaša je frizura gotova u trenu.

KLASIČNI REP SA ŠIŠKAMA
Šiške i rep dobitna su kombinacija koja može izgledati otkačeno, ali i vrlo elegantno. Ova frizura savršeno pristaje uz glamurozne večernje haljine, a najčešće je viđena na crvenom tepihu.

Postupak:
Jednostavno češljem odvojite šiške od ostatka kose i zavežite visoki ili niski konjski rep, a šiške naknadno počešljajte po želji. Rep može biti kovrčav ili potpuno ravan, a kosa ležerno zavezana ili potpuno zalizana. Budite kreativni.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju