Iako na spomen Nicole Kidman i Michelle Williams osim profesije ne vidimo ništa zajedničko, ove dvije ljepotice su sličnije nego što mislite, barem kada je riječ o odijevanju. naime, Nicole i Michelle gaje istu strast prema retro odjeći koja podsjeća na crno bijele filmove

Uvod u najprestižniju dodjelu nagrada Oscar napravili su nominirani, a u prvom su se planu ponovno našle glumice.

Iako najavna večer spektakla nije niti blizu onoga što nas tek očekuje u ožujku, sve jedno su prisutni dali sve od sebe kako bi izgledali elegantno i svečano.

Među nominiranima su se našle i Nicole Kidman i Michelle Williams. Iako je između ove dvije glumice čak 13 godina razlike čini se kako obje gaje istu strast prema retro klasičnom stilu odijevanja.

Visoka i vitka Nicole već za ovu je prigodu odjenula zanimljivu vatrenu haljinu koja je istaknula njezin vedar karakter.

Haljina iz ovogodišnje proljetne kolekcije Yves Saint Laurent savršeno se uklopila uz njezinu aristokratsku put, ali i crvenu kosu pa moramo priznati kako je Nicole izgledala vrlo elegantno.

>> Staromodno izdanje Nicole Kidman

>> Crvene štikle oživjele blijedu Nicole Kidman

I Michelle je naglasila svoju nježnu stranu. Zanimljivu zvonoliku suknjicu od tvida potpisuje Chanel, a iskombinirala ju je s crnom bluzom okrugle kragne te crnim salonkama.

Njezina kratka kosa također se odlično uklopila uz ovu klasičnu priču koja podsjeća na crno-bijele filmove.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju