Jedan od osnovnih odjevnih komada u ormaru svake žene je košulja, bezvremenski adut svake kombinacije koji se zahvaljujući sve maštovitijim krojevima i dezenima lako uklapa u svaku prigodu. Bilo da je riječ o ispijanju kavice na špici, večernjem izlasku, svečanoj prilici ili poslovnom sastanku s košuljom je teško pogriješiti

Jedan od komada odjeće koji se lako uklapa u svaku priliku i koji nosi titulu nepogrešivog odabira svakako je košulja.

>>U nekoliko poteza od muške košulje do efektnih haljina!

Onu bijelu klasičnog kroja svaki poznavatelj mode rado će svrstati među osnovne bezvremenske komade koje svaka žena mora posjedovati u svom ormaru, sličan status već desetljećima ima karirana košulja koja je iz ormara tinejdžerice postala omiljeni detalj bez ograničenja u godinama.

Košulja je bezvremenski komad koji se zahvaljujući maštovitim krojevima i tkaninama lako kombinira za sve prilike od ulice do svečanosti

>>5 ljetnih komada koje morate nositi ove jeseni

Zahvaljujući bezbrojnim načinima nošenja uz traperice, elegantne hlače, suknju pencil ili A kroja košulje su postale neizostavan dio street style priče. Posebno mjesto zauzimaju u jesenskoj garderobi kada težimo jednostavnoj odjeći čija je uloga odoljeti vremenskim varljivim prilikama.

Protagonistice naše ulične mode uz klasičnu bijelu, sve češće postaju sklone onima asimetričnih krojeva sa razigranim printevima i dezenima.