Vodeća hrvatska modna kuća u proizvodnji muških i ženskih odijela, sakoa, hlača i kaputa, Rio Rijeka, otvorila je svoj ekskluzivni flagship store u samom centru Splita i time zaokružila listu od jedanaest vlastitih dućana u Hrvatskoj

Jedinstvena modna kuća sa tradicijom duljom od 60 godina uspješno spaja tehnologiju i kreativnost kada je riječ o dizajniranju bezvremenskih odijela i sakoa.

RIO RIJEKA posebno se odlikuje izborom i tradicionalnim načinom obrade te pripreme najboljih materijala slavnih svjetskih proizvođača kao što su Ermenegildo Zegna i Loro Piana.

O modnom i tehničkom legitimitetu ove modne kuće svjedoči činjenica kako RIO RIJEKA već godinama pruža usluge šivanja i proizvodnje za slavne protagoniste svjetske modne scene kuće D&G, Pal Zileri, Emporio Armani i CK.

Unutar modne kuće ezgistiraju linije Classic, Ego, Cerimonia i Club Hand-Made. Posebna snaga i adut koji dodatno demonstrira kvalitetu kuće RIO RIJEKA svakako je 'hand made' usluga šivanja odijela po mjeri, neizostavni ritual za gospodu koji je proslavio kultni londonski Savile Row.

Sukladno želji i individualnom izboru klijenta, majstori iz ateljea RIO RIJEKE osobno uzimaju mjere i dostavljaju odijelo na željenu adresu. Na taj način svaki klijent može posjedovati 'vječni unikat' u formi poslovnog ili svečanog odijela koje će nositi njegov potpis.

Osim 'hand-made' odijela linije kao što je EGO predstavljaju kolekciju ležernog, ali promišljenog stila odijevanja na granici poslovnog i casual dok posljednjih nekoliko sezona ova modna kuća poseban fokus usmjerava prema ženskoj liniji RIO koju potpisuje jedan od najpriznatijih domaćih modnih prvaka senzualnog i kreativnog odijevanja Zoran Mrvoš.

Uz Zorana Mrvoša svoje vizionarske ideje u suradnji sa RIO RIJEKOM predstaviti će i poznati hrvatski dizajner Ivica Klarić koji se proslavio sa svojim neodoljivim pret-a-porter kolekcijama, uvijek na granici urbanog i klasičnog.

Uz sve navedene linije, splitski flagship store u ponudi će imati i kreacije Zorana Mrvoša i Ivice Klarića za RIO RIJEKU.
Otvorenje splitskog dućana RIO RIJEKE posjetili su Čedo Martinić, Joško Čagalj Jole i Nada Šurjak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju