Dlačice su problem svake žene. Neke ih maju više, neke manje, ali u svakom slučaju sve ih se žele riješiti. U džungli informacija o proizvodima za uklanjanje dlačica treba odabrati onaj pravi koji daje željene rezultate i koji je uz to i najbezbolniji

Kao trajno rješenje za smanjenje neželjene dlakavosti najbolje je odabrati kremu koja pomoću biljnih ekstrakata oslabljuje dlačice.

Korištenje kreme garantira smanjenje broja dlačica do 60 posto

Proizvod 'Biotex' nije preparat za depilaciju već krema za smanjenje dlakavosti koja sadrži biljne ekstrakte, a redovitom uporabom dolazi do postupnog slabljenja i smanjenja broja neželjenih dlačica i to za gotovo 60 posto.

 

Kremu je potrebno nanosuti dva puta dnevno, u periodu od tri mjeseca, na mjestima na tijelu s kojih su prethodno uklonjene dlačice nekom od metoda epilacije.

Uz pomoć ovog preparata moguće se riješiti i neželjenih dlačica s lica, a kako bi zaštitili nježnu kožu postoji Biotex proizvod za lice namijenjena suhoj i masnoj kožu.

Ovo je bezbolno rješenje protiv dlačica, a krema održava vlažnost kože pa nije potrebna dodatna njega vašeg tijela.

Kod raznovrsnih metoda uklanjanja dlačica kao čest problem javlja se urastanje dlake. Biotex krema ne blokira i ne sužava pore što sprječava nastajanje ovog problema.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju