Nakon haljine boje pudera u kojoj se pojavila na premijeri 'Sumrak saga: Praskozorje 2' u Los Angelesu, Kristen Stewart je nastavila niz riskantnih modnih izbora i u Londonu. Crni kombinezon otvorenih leđa koji je više otkrivao nego pokrivao naglašavajući određene dijelove tijela ponovno joj je osigurao polemike oko toga je li prešla granicu dobrog ukusa

U privatno vrijeme glumica Kristen Stewart najviše voli hodati u trapericama, majicama s kapuljačom i platnenim tenisicama u koje se preobuva odmah nakon silaska sa crvenog tepiha.

Ali zato se za posebne prigode kao što su premijere odijeva u kombinacije koje su poput darkerske preslike Rihanninih smjelih modnih izbora. Za njih je zaslužna stilistica Tara Swennen koja glumičin karakter i bunt prema konvencionalnom uspješno pretapa u hrabre i upečatljive odjevne komade.

>> Kristen Stewart: 'Bondage' štikle za jednu nijanse crne

U jednom takvom s potpisom Zuhaira Murada samouvjereno je pozirala na londonskoj premijeri u kojem je opasno balansirala na granici dobrog ukusa.

>> Kristen Stewart: Vrući korzet otkrio taman koliko treba

Po nekima čipkastim kombinezon ukrašen svjetlucavim perlicama otvorenih leša je baš ono što se očekivalo od trenutno najpopularnije filmske zvijezde, dok su po drugima strateški naglašeni određeni dijelovi tijela ipak previše čak i za ovu modnu buntovnicu.

Bez obzira koliko će stilski minusa ili pozitivnih bodova dobiti, sigurno je da se oko njezinog kombinezona, pa samim tim i blockbustera, diže prašina koja je samo u svijetu zvijezda glamurozna i poželjna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju