Hrvatska manekenka koja je osvojila tjedan mode u New Yorku je Kristina Šalinović. Nakon revije Narcisa Rodrigueza koju je i zatvorila, zablistala je na pisti u kreacijama Oscara de la Rente te na reviji dizajnerice Anne Sui

2011. godina za Kristinu je počela odlično. Nakon što je na tjednu mode u Parizu nosila reviju Jean Paul Gaultiera, u New Yorku je zatvorila reviju Narcisa Rodrigueza, zablistala u večernjim kreacijama Oscara de la Rente i nosila reviju Anne Sui. Vrijeme je za London gdje se seli modni cirkus!

Oscar de la Renta za sezonu jesen/zima 2011. predlaže prije svega luksuz, a na reviji održanoj u sklopu njujorškog tjedna mode predstavio je čisti luksuz. Krzno, večernje haljine i nomadski šik, pa i komade u živim bojama koje će obožavati mlađe poklonice ovog dizajnera.

>> Catherine Zeta Jones: Dragi kupi mi haljinu!

Iako sam Oscar de la Renta nikada nije bio u Kini, Mongoliji i Africi baš su ga te zemlje inspirirale za novu egzotičnu kolekciju.

'Putovao sam tamo u mislima', rekao je dizajner.

Sjajni detalji, luksuzni nakit izrađen od safira i kristala, krzno, čizme s metalnim potpeticama i šarenilo samo su dio očaravajuće priče koja je osvojila njujoršku publiku. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju