Za odlazak na jutarnju kavicu glumica Kate Hudson odabrala je neodoljivu zimsku jaknu od krzna dužine do struka. Prijateljicu dnevnog i večernjeg stajlinga vrckava plavuša kombinirala je uz skinny hlače, visoke potpetice i komotnu vestu te pokazala još jedno od mnogobrojnih lica jaknice u koju se isplati investirati

Nekada su krznene bunde bile odraz moći i statusa dama, danas su u smislu očuvanja životinjskih vrsta bunde od umjetnog krzna postale puno prihvatljivije i dostupnije široj sceni. Razlike u načinu izrade gotovo da nema, pa tako umjetno krzo savršeno imitira nekadašnje trendi bundice.

>>Trendi jakne: 10 modela od 350 do 3.000 kuna

Već sezonama trendi su dužine do struka ili sredine bedara koje se mogu kombinirati za dnevni i večernji stajling. Primjer opuštenog izdanja u kojem krznena ljepotica vodi glavnu riječ prošetala je glumca Kate Hudson. Kratku čupavu crnu jaknu upotpunila je kožnatim hlačama, sivom vestom i upečatljivom crvenom torbicom.

Za izgledom svjetske zvijezde nimalo ne zaostaju naše street style junakinje koje su pokazale maštovite načine kako kombinirati omiljenu krznenu saveznicu dnevnog i večernjeg looka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju