Promotivni editorijal 'U noći dizajnera' poziva vas da se pridružite šopingu i uživate u cijenam koje su hrvatski dizajneri spustili kako bi podigli svijest o modi!

Jedinstvena modna poslastica koju su pripremili hrvatski dizajneri omogućit će zaljubljenicima u modu da pogledaju nove kolekcije i ono što im se najviše sviđa kupe po 30 posto nižoj cijeni. Komade koje već duže vrijeme želite, no cijene su jednostavno bile previsoke sada možete imati.

Dizajneri su odlučili spustiti cijene i podići svijest o kvaliteti hrvatskih proizvoda i hrvatskog modnog dizajna.

U sklopu projekta Noć hrvatskih modnih dizajnera powered by Dreft snimljen je i promotivni editorijal pod nazivom 'U noći dizajnera'.

Alduk, Aleksandra Dojčinović, Zigman, Boudoir, Elfs, Etna Maar, Hippy garden, IK studio, LINK by Ogi, Charlie design, Luka, SVE i MAK ubrajaju se u najveća imena hrvatskog modnog dizajna, a svi modoljupci imat će priliku provesti ugodnu večer u njihovom društvu.

Noć hrvatskih modnih dizajnera će se održati u u petak, 22. listopada od 19 do 23 sata u prostorima galerije Karas u Praškoj 4. Alduk, Aleksandra Dojčinović i Zigman vas očekuju u Praškoj 4, Boudoir u Radićevoj 22, Charlie Design u Vlaškoj 44, ELFS u Amruševoj 4, Etna Maar u Ilici 14, Hippy garden u Tkalčićevoj 32, IK studio u Nikole Tesle 12, LINK by Ogi u Radićevoj 12, LUKA u Teslinoj 14, MAK u Tkalčićevoj 7 i Renata Svetnić u Mesničkoj 9.

Prošećite centrom Zagreba, upoznajte se s njihovim novim kolekcijama, obogatite svoj ormar ponekim novim komadom s dizajnerskim potpisom i doživite glamuroznu Noć hrvatskih modnih dizajnera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju